Új alelnök a Cartoon Networknél

Johanne Broadfield mostantól szélesebb hatáskörben lát el feladatot a Turner International licencért és merchandisingért felelős ágában, a szakembert kinevezték a Cartoon Network Enterprises EMEA & International alelnökének.

Broadfield továbbra is felügyeli a Turner egész régióra (Európa, Közel-Kelet, Afrika) kiterjedő licenctevékenységeit, amelybe beletartoznak a terméklicencek, a kampányok, a kiadványok, az otthoni szórakoztatás, a helyszínközpontú szórakoztatás, a rendezvények, valamint a kiskereskedelmi megállapodások a Turner portfóliója és a nemzetközi márkák között. Emellett ő felel a Turner International licencstratégiájáért is, a nemzetközi döntésekben a Turner amerikai részlegével együttműködésben.

A latin-amerikai licenctevékenység költségvetésének kapcsán Broadfield együtt fog dolgozni Pablo Zuccarinóval, aki a Turner Kids latin-amerikai vezető alelnöke és ügyvezetője, emellett szoros kapcsolatban áll majd Vikram Sharmával, a Cartoon Network Enterprises ázsiai és csendes-óceáni részlegének alelnökével.

Broadfield 2014 februárjában igazolt a Turner EMEA-hoz a Matteltől, ahol a tízéves karrierje során különféle vezetői pozíciókat töltött be, köztük a kontinentális Európáért, majd az Egyesült Királyságért, Kelet-Európáért és Kanadáért felelős vezető igazgató pozícióját. A Mattel előtt Johanne a németországi Burda Mediennél dolgozott kiadói igazgatóként, ahol a divatmagazinokért felelt.

  • Megosztom