Új ajánlattal lépett piacra a Vodafone

Új, feltöltőkártyás ügyfeleknek szóló ajánlatot dobott piacra a Vodafone. A Tuti+ tarifával naponta maximum 300 forintos költséggel számolhatnak az ügyfelek belföldön magyar, az EU-ban utazási célra magyar és EU-s, normál díjas számok hívása esetén, változatlanul 19 forintos percdíj mellett.

A megújult Tuti+ Net tarifa ezúttal is két változatban, 1 és 5 Gigabájtos adatforgalommal érhető el. Újdonság azonban, hogy 30 napon belüli újrarendeléskor a megmaradt adatmennyiség hozzáadódik az újonnan rendelt mennyiséghez, háromszori újrarendelésig, maximum 3 illetve 15 GB-ig.

A megújult díjcsomag által kínált rugalmasságnak köszönhetően azonban mostantól nem kell attól félni, hogy lemerül az egyenleg, hiszen amennyiben egy adott naptári napon belül – azaz éjféltől éjfélig – a normál díjas hívások költsége eléri a 300 forintot, a nap fennmaradó részében a Vodafone belföldön magyar, az EU-ban pedig utazási célra magyar és EU-s, normál díjas hívásokra nem számol fel további költségeket. Ez azt jelenti, hogy feltöltőkártyásként normál díjas hívások tekintetében nem érheti kellemetlen meglepetés az ügyfelet, aki nyugodtan telefonálhat, legyen szó akár véget nem érő beszélgetésekről egy régi baráttal, hosszas ügyintézésről, vagy váratlan helyzetekből adódó sürgős hívásokról.

„Mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, amikor egy nap többet szeretnénk telefonálni, akár egy jó hír megosztása miatt, akár egy fontos vagy váratlan esemény megszervezése okán. Az új Tuti+ tarifával ezekre az esetekre szeretnénk megoldást nyújtani: célunk, hogy feltöltőkártyás ügyfeleinknek se kelljen aggódnia amiatt, hogy megugrik a hívások költsége. A Tuti+ Net tarifákkal és az elérhető extra adatopciókkal szintén a rugalmasságra törekedtünk, hiszen a tovább görgethető adatmennyiség segítségével a korábban fel nem használt adatmennyiség hozzáadódik az újonnan rendelt adathoz és akár a következő hónapban is felhasználható az ügyfél egyedi igényeihez igazodva” – mondta el Carra Anita, a Vodafone Magyarország Lakossági szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

  • Megosztom