Ügynökséget választott az Intrum Justitia

A Vermis lesz az Intrum Justitia insight fejlesztéssel foglalkozó tanácsadója Magyarországon. A világ legnagyobb követeléskezelő cégének tenderén szektorra és ügyfélre szabott koncepcióval nyert a digitális ügynökség.

A Vermis nyerte az Intrum Justitia insight fejlesztésre kiírt tanácsadói tenderét. A világ legnagyobb követeléskezelőjének magyarországi irodája folyamatosan fejleszti üzleti stratégiáját, aminek középpontjában az ügyfelek igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálása áll, illetve az a cél, hogy lekövesse a céggel és termékeivel szembeni elvárások alakulását. A digitális ügynökség mindehhez olyan, a digitális területen, insight kutatásban szerzett tapasztalatot és tudást rendel, ami mind a tervezést, mind a megvalósítást eredményesebbé teszi.

A Vermis saját fejlesztésű insight kutatási know-how-ja abban is támogatja a céget, hogy az pontos képet alkothasson arról, melyek azok a pontok, ahol indokolt a szolgáltatások fejlesztése, új termékek bevezetése, a kiszolgáló folyamatok átalakítása, hol van szükség – akár már előzetesen is – edukációval, támogató szolgáltatásokkal, információs csomagokkal beavatkozni annak érdekében, hogy egy követeléskezelési folyamat minden szereplő számára eredményes legyen.

  • Megosztom