Ügynökséget választott a Tungsram

A Tungsram nemzetközi social media kommunikációjáért a Labowsky felel.

A tavaly meghirdetett, meghívásos tender kiválasztási folyamatának végén a Labowsky kreatív kommunikációs full-service ügynökség a nemzetközi kommunikációra fókuszáló

Premium Media Consultinggal (PMC) konzorciumban kötött határozatlan idejű szerződést a Tungsram nemzetközi social media platformjai kreatív kommunikációs stratégiájának kidolgozására és kezelésére.

A Labowsky feladatai közé tartozik a Tungsram corporate, valamint üzletági – Edge, Automotive, General Lighting –, nemzetközi social media kommunikációja Facebook, Instagram, Twitter és LinkedIn platformokon, amelyekhez később megjelenési felületként csatlakozik a YouTube is. A Premium Media Consulting a többnyelvű, globális kommunikációt segíti a közösségi csatornákon, mivel a Tungsram több, mint száz piacon van jelen a világban.

Legyen szó animációról, forgatott anyagról, infografikáról vagy szöveges tartalomról: a Labowsky az aktuális trendeket követő, változatos eszközök tárházát vonultatja fel, hogy izgalmassá tegyék a Tungsram digitális jelenlétét. Ezekkel az eszközökkel a meglévő social media csatornákra olyan stratégia kiépítését vállalták, amely a vizuális megjelenéssel karöltve erősíti a különböző platformok kommunikációját, szakmai és átlagfogyasztói közönséget is elér, valamint hidat képez a felületek között.

  • Megosztom