Továbbra is az Eurosporton a US Open

Az Eurosporton újabb ötéves megállapodást kötött a US Open európai közvetítéséről. Ennek értelmében 2022-ig a csatornán láthatjuk a legnagyobbakat.

A megállapodás révén a rajongók az Eurosport csatornákon és az Eurosport Playeren egész évben láthatják a legnagyobbakat – például Rafael Nadalt, Roger Federert és a legújabb női világelsőt, Simona Halepet – versenyezni a négy Grand Slam tornán Melbourne-ben, Párizsban, Wimbledonban és New Yorkban.

Az Eurosporton az élő Grand Slam-közvetítések mellett olyan teniszlegendák véleményét hallhatjuk majd, mint Mats Wilander, Chris Evert, Barbara Schett, John McEnroe vagy a szuperedző, Patrick Mouratoglou. A német Eurosport bejelentette, hogy 2018-ban a helyi közvetítésekben ismét Boris Becker elemzi majd a Grand Slam-tornákat.

A US Open mellett az Eurosport az ausztrál nyílt teniszbajnokság és a Roland Garros közvetítési jogaival 50, a wimbledoni teniszbajnokság közvetítési jogaival pedig 34 európai országban és területen rendelkezik. (A US Opennel kapcsolatos megállapodás nem vonatkozik az Egyesült Királyságra és Írországra, ahol az Eurosport hagyományosan továbbértékesíti a jogokat.)

  • Megosztom