Tovább terjeszkedik Európában a Disney+

Újabb nyolc európai országban lesz majd elérhető a Disney+ streaming videószolgáltatás, az európai terjeszkedés szeptember közepén folytatódik.

A Disney bejelentette, hogy szeptember 15-én további európai piacokon teszi elérhetővé streaming szolgáltatását. A lefedettséget Portugáliával, Norvégiával, Dániával, Svédországgal, Finnországgal, Izlanddal, Belgiummal és Luxemburggal növelik majd.

A Disney+ az eurót használó országokban havonta 6,99 eurós áron lesz elérhető, egy évre pedig 69,99 euróba kerül majd a szolgáltatás.

A hatalmas kínálatnak és a Star Wars univerzumban játszódó The Mandalorian című sorozatnak köszönhetően a Disney streaming szolgáltatása nagyon gyorsan megnyerte a felhasználókat, igaz látványos erősödésében valószínűleg a koronavírus-járvány miatt kijárási korlátozások is szerepet játszottak. Májusban a felhasználók száma már átlépte az ötvenmilliót.

A Disney+ március 24-én vált elérhetővé több európai országban és kedvező volt a fogadtatása, a briteknél például április végére már a harmadik legnépszerűbb előfizetős modellben működő streaming videószolgáltatás volt, 4,3 millió felhasználóval.

  • Megosztom