Tovább lehet jelentkezni a Golden Drumra

Meghosszabbították a Golden Drum Fesztivál jelentkezési határidejét, az érdeklődők szeptember 3-ig jelezhetik részvételi szándékukat. A 26. Nemzetközi Kreatív Golden Drum Fesztivált idén október 17. és 19. között rendezik meg a szlovéniai Portorožban, az esemény mottója ezúttal a „Kreativitással a változásért” lesz.

A fesztivál hivatalos versenyére, amely WARC rangsorolást is jelent, szeptember 03-ig lehet jelentkezni, valamint eddig igényelhetők a kedvezményes Early Bird jegyek is. A fiatal kreatívoknak pedig még alig több, mint egy hónapjuk maradt arra, hogy összeállítsák a „Szlovénia, a tiszta és a természetes víz földje” tematikájú pályázati anyagot, melynek leadási határideje szeptember 10.

A programok hosszát tekintve apróbb változásokkal és a beszélgetések gyorsabb, dinamikusabb formájával a Golden Drum szervezői idén az időszűkében lévő érdeklődőknek is kedveznek. A két nap alatt nagyjából 40 nemzetközi előadó fordul meg a Golden Drum színpadán. Az előadások fókuszában a pozitív változásokat hozó projektek valamint a jobb jövőt célzó kreatív kampányok állnak.

  • Megosztom