Tovább keresik az Év Fiatal Vezetőjét

Meghosszabbított határidővel, december 10-ig lehet jelentkezni a fiatal vezetők elismerését célzó pályázatra, az Év Fiatal Vezetője 2018 díjra. A négy éve indított, neves szakmai zsűri részvételével zajló megmérettetésre továbbra is 4 kategóriában várják a pályázatokat.

Van még tehát egy kis ideje annak, aki úgy érzi, szeretné megmérettetni magát fiatal vezetőként. A díjra négy kategóriában – nagyvállalati, kkv, non-profit és állami szektorban működő – olyan 40 év alatti vezetők pályázhatnak, akiknek legalább egyéves vezetői tapasztalatuk van, és akik legalább öt főből álló csapatot irányítanak a mindennapok során. A határidő meghosszabbítása mellett a partnerektől érkező jelzés miatt döntöttek a kiírók, hogy valóban átgondolt, színvonalas pályaművek érkezhessenek a felhívásra.

„Örömmel látjuk, hogy évről-évre egyre több vezető érzi úgy, hogy elindul a megmérettetésen. Azt gondolom, a pályázat elkészítésével minden jelentkező nyer, hiszen az anyag összeállításához a pályázónak önreflektíven át kell tekintenie elért eredményeit, értékelnie vezetői mivoltát és meg kell fogalmaznia saját hitvallását. Amellett, hogy a díj ma már rangos szakmai elismerésnek számít, általa olyan megerősítést is kaphatnak a fiatal vezetők, amely a vezető szerep tudatos megélésére hívja fel a figyelmet” – erősítette meg a pályázat küldetését Bite Barbara, a Coaching Team ügyvezetője.

A jelentkezők december 10-ig küldhetik be pályázatukat, a szakmai zsűri ezt követően kezdi meg az értékelést, melynek során a pályázó elért eredményei mellett vizsgálják a szervezeten belül betöltött pozíciót, a leadership szerep tudatos megélését, valamint a vezetői képességek folyamatos fejlesztésére való törekvést. Az ünnepélyes eredményhirdetés 2019 februárjában lesz, amikor kiderül, ki nyerte el az Év Fiatal Vezetője 2018 díjat.

  • Megosztom