Tovább bővült az Evomedia portfóliója

2019 januárjától az Evomedia értékesíti a költözzbe.hu, az újotthon.hu, a startlak.hu és a maxapró.hu oldalakat.

A költözzbe.hu és a startlak.hu adatbázisa országosan több százezer lakáshirdetést tartalmaz. Az újotthon.hu a legtöbb új építésű projekttel és több mint 10 ezer új lakást tartalmazó hirdetéssel rendelkezik. Az ingatlan adatbázisok mellett szakmai és lakberendezési tartalom is segíti az otthont keresőket.

Az Evomedia display, szponzorációs és performance alapú hirdetések mellett natív megoldásokkal segíti a lakásvásárlók elérésében hirdetőit. Az ingatlan hirdetési oldalak együttesen havi több mint 400 ezer internetezőt érnek el.

A maxapró.hu általános apróhirdetési oldalt havi közel 300 ezer internetező használja. Ezzel az eléréssel stabil dobogós helyet szerzett a piacvezető apróhirdetési oldal mögött. A klasszikus hirdetési megoldások hatékonyságát növelik a targetálási lehetőségek, azaz a felhasználók szokásai mellett, geo-, ár és kategória alapú (100 féle kategória) célzással vásárolhatók hirdetések.

Az új oldalakkal az Evomedia tovább növelte vezető helyét a hazai digitális értékesítési házak között, havi elérése meghaladja az 5,2 millió főt.

  • Megosztom