Tovább bővült a Kifli Piac

A Kifli.hu egyik fő alapértéke a minőségi hazai kínálat kialakítása és folyamatos fenntartása. Ennek a missziónak a részeként indult el hazánk legdinamikusabban fejlődő online szupermarketjének a termelői piaca, mely most újabb régióval bővült.

A vidéki ízeket a nyugat-magyarországi térség legkiválóbb termékeivel bővíti a Kifli.hu csapata, olyan különlegességeket találhatunk meg kínálatukban, mint a tökmagolaj, retekhajtás vagy az ínyenceknek kedvezve a bárányhús.

„Nagyon fontos számunkra, hogy a magyar termékeket és a magyar gazdákat támogassuk, és vásárlóinknak a lehető legjobb minőségű hazai árut tudjuk biztosítani. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat és a hazai manufaktúrák termékei a lehető legrövidebb idő alatt eljussanak vásárlóink asztalára” – mondta el Klekner Peter, a Kifli.hu ügyvezetője.

Az online piactérben júniusban a nyugati régió különlegességei lesznek elérhetőek és hangsúlyosok. A korábbi hónapokban Magyarország déli részéről származó közel 100 különleges friss áruval és feldolgozott termékkel ismerkedhettek meg a vásárlók. A Kifli.hu hitvallásával összhangban – Egyetek jól, éljetek jól -, olyan termelőket ismerhetünk meg, mint a Kapos Ternero, ahol az évtizedes hagyományokat a legmodernebb minőségirányítási és termékbiztonsági rendszerekkel ötvözve nevelik a juhokat, bárányokat és dolgozzák fel a húsokat. A termelés bizonyos részei még mindig a hagyományos, kézi munkával készül még feldolgozás és csomagolás már a legmodernebb technológiai eljárásnak megfelelően zajlik, így teremtve meg a tradíció és az innováció tökéletes kapcsolatát. A vöröshúsok remekül beilleszthetők az egészségtudatos életmódba és változatos formában készíthetők el, így a régi magyar fogások is előkerülhetnek a nagymama receptkönyvéből.

Kelet-Bakony lábánál fekvő Fehérvárcsurgó ad otthon Márkus Erika és Pózer István által vezetett manufaktúra különlegessége, hogy a séfek által kedvelt mikrozöldségeiket elérhetővé teszik magánvásárlók számára is. „Ebben a nyitásban nagy segítséget nyújt a kifli.hu által nyújtott országos ismertséget biztosító megjelenés és maga a kifli.hu webshopja is. Termékein széleskörű ismertsége lehetővé teszi számunkra a fejlődést és a vásárlói igények még alaposabb megismerését, melynek köszönhetően a jövőben még tovább tudunk fejlődni”– tudtuk meg Márkus Erikától.

A kifli.hu kínálatában az új régió belépésének köszönhetően több mint 35 termelő különleges termékei közül válogathatnak a vásárlók. Többek között olyan specialitásokra bukkanhatnak a weben, mint a Valentine’s Mogyoróvaj, Balaton felvidéki sajtmanufaktúra különlegességei, vagy a Tebike kecskekrémsajtjai akárcsak a Tante Susi kézzel készült édességei.

  • Megosztom