TOP50: nagy meglepetések lesznek

Tizedik alkalommal készítette el a Marketing&Media magazin a legbefolyásosabb hazai médiásokat bemutató TOP50 rangsort, és annyit már most elárulhatunk, hogy komoly változásokból és meglepetésekből idén sem lesz hiány. A listát május 4-én, a Magyar Reklámszövetséggel közösen szervezett nagyszabású gála keretében mutatjuk majd be, a Terem Budapestben.

 

Elkészült a legfrissebb TOP50 rangsor, amit hamarosan nyilvánosságra is hoz a Marketing&Media magazin. Az elmúlt években már hozzászokhattunk, hogy évről-évre jelentős változások vannak a listán, és nincs ez máshogy idén sem.

 

A 2017-ben már 10. alkalommal összeállított TOP50-ben is komoly változások vannak a múlt évhez képest, és bizony lesz néhány nagy meglepetés is. Ez persze nem is csoda, látva milyen jelentős átalakuláson megy át a hazai médiaipar.

 

A TOP50 rangsort május negyedikén mutatja be a Marketing&Media magazin a Magyar Reklámszövetséggel közösen szervezett nagyszabású díjátadó gála keretében. Az esemény a terem Budapestben lesz.

 

A Top50 Gálára jegyek még korlátozott számban kaphatók, a tavalyival megegyező, 19900 forint + áfás áron. A részletekről a linda.lazar@marketingmedia.hu e-mail címen lehet érdeklődni Lázár Lindától.

  • Megosztom