Gratulálunk a nyerteseknek!

 

Közel 200-an vettek részt az idei TOP50 díjátadó gálát követő party-n, köztük médiás topvezetők, nagyvállalatok és ügynökségek vezérigazgatói, szakmai szervezetek elnökei. A Marketing&Media magazin és a Magyar Reklámszövetség által közösen szervezett eseményen beszédet mondott Vincze Ottó egykori válogatott labdarúgó és Urbán Zsolt, az MRSZ elnöke is.

 

 

Az idén 9. alkalommal választotta meg a Marketing&Media magazin szerkesztősége és a felkért szakmai zsűri a hazai média legbefolyásosabb személyiségeit. Ahogyan az elmúlt években hagyománnyá vált, ezúttal is ünnepélyes díjátadó gála keretében mutatták be a rangsorban szereplőket.

 

Az eseményen közel 200-an vettek részt, a hazai médiaelit mellett nagy hirdetők képviselői is megjelentek. Beszédet mondott Vincze Ottó, volt válogatott labdarúgó, aki többek között arról szólt, hogy mit jelent egy futballista számára a csapat, az összefogás. Urbán Zsolt, az MRSZ elnöke beszédjében szintén utalt a csapatmunka jelentőségére.

 

Gyülekeznek a vendégek

gala1603_kep

 

Az este házigazdái: Demcsák Zsuzsa és Simon Krisztián, a Marketing&Media magazin főszerkesztője:

gala1604_kep

 

Vincze Ottó új szerepben:

gala1605_kep

 

Akik a TOP10-be is befértek.

gala1601_kep

 A képen balról jobbra haladva: Gulyás János (MEC), Christopher Mattheisen (Magyar Telekom), Kolosi Ppéter (RTL Magyarország), Vidus Gabriella (RTL Magyarország), Varga Zoltán (Central Médiacsoport), Lukács Csaba (Atmedia)

 

Egy színpadon a médiaelit.

gala1602_kep

 

Gyülekeznek a vendégek

 

 

 

  • Megosztom