TOP50: a lista harmada cserélődött

Idén tizedik alkalommal készítette el a Marketing&Media magazin a legbefolyásosabb hazai médiások rangsorát. A listán szereplők harmada lecserélődött a múlt évhez képest, és 12, politika-közelinek tekinthető szereplője van az idei TOP50-nek. A rangsort május 4-én mutatják be a Marketing&Media magazin és a Magyar Reklámszövetség által közösen szervezett nagyszabású gálán a Terem Budapestben.

 

A TOP50 rangsorból 16 ember esett ki, illetve került be újonnan a listára, azaz 32 százalékban cserélődtek a szereplők 2016-hoz képest. A 16 új emberből 3 visszatérő, azaz korábban már szerepelt a Top 50-ben.

 

Már csak 7 olyan szakember van, aki az eddigi összes Top 50-ben helyet kapott. Ez a múlt évhez képest 2 fős csökkenés, azaz kiesett 2 olyan ember, aki 2016-ig minden Top 50-ben szerepelt. A rangsort továbbra is a férfiak dominálják, 9 nő szerepel az ötvenes listán.

 

12 olyan szereplője van a toplistának, aki így, vagy úgy, de politika-közeli szereplőnek tekinthető. Ők egyébként tipikusan a lista első felében kaptak helyet.

 

Az idén tizedik alkalommal összeállított TOP50 rangsort május negyedikén mutatja be a Marketing&Media magazin a Magyar Reklámszövetséggel közösen szervezett nagyszabású díjátadó gála keretében. Az esemény a terem Budapestben lesz.

 

A Top50 Gálára jegyek még korlátozott számban kaphatók, a tavalyival megegyező, 19900 forint + áfás áron. A részletekről a linda.lazar@marketingmedia.hu e-mail címen lehet érdeklődni Lázár Lindától.

  • Megosztom