Tokióig hosszabbított a K&H

Kihirdették a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram idei nyerteseit szerdán, és bejelentették, hogy a bankcsoport a tokiói paralimpiáig meghosszabbította együttműködési szerződését a Magyar Paralimpiai Bizottsággal (MPB).

A K&H Visa Classic dombornyomott betéti kártyával történő vásárlások minden 1000 forintja után a K&H csoport saját forrásából 1 forintot különít el a sportolók és segítőik részére. A programnak köszönhetően az ezévi nyertesekkel együtt már 19 sportoló és 3 segítő kapott összesen több mint 17 millió forintnyi ösztöndíjat – írja tudósításában az MTI.

“Az elmúlt években támogatott 17 sportolóból 14 kijutott a paralimpiára, tehát sikeres volt a választás” – jelentette ki Szabó László, az MPB elnöke, aki kiemelte, hogy sikeres két év van a paramozgalom mögött.

Horváth Magyary Nóra, a K&H csoport kommunikációs vezetője elmondta, hogy idén a szurkolóktól 11 ezer szavazat érkezett a 3-3 jelöltre, közülük kerültek ki a kategóriák győztesei, akik fejenként bruttó 800 ezer forintos ösztöndíjban részesülnek. A felnőtteknél Hajmási Éva paralimpiai ezüstérmes vívó, a reménység kategóriában Konkoly Zsófia, paralimpiai bronzérmes úszó, míg a segítőknél Kálmán Edgárné, Kálmán Krisztina atléta segítője lett a győztes.

  • Megosztom