Tévés csúcstalálkozó hatalmas érdeklődéssel

Ma rendezik a hazai televíziós iparág legnagyobb seregszemléjét, a Big Picture-t. Az esemény idén mintegy 600 résztvevőt vonzott, a nagy kérdés, hogy lesz-e a kereskedelmi politikát vagy stratégiát érintő komoly bejelentés. Az mmonline.hu úgy tudja, délután jöhet a nagy durranás.

Az idén is összegyűlt az Akvárium Klubban a hazai tévés piac minden meghatározó szereplője a Big Picture-ön. Az mmonline.hu helyszíni tudósítójának jelentése szerint ott van mindenki, aki számít a piacon, médiaögynökségek, saleshouse-ok és televíziók képviselői, illetve nagyon sok ügyfél is.

A jelek szerint mindenki nagyon kíváncsi, hogy lesz-e nagy bejelentés, ami a kereskedelmi politikát vagy stratégiát illeti. A délelőtt folyamán ez nem történt meg. Délelőtt mindenki a TV2 Médiacsoportra volt kíváncsi, előadásuk alatt kiürült a folyosó, mindenki a prezentációt figyelte. A cég ismertette a programokkal kapcsolatos terveit, de mellettük a Discovery Networks, a Sony, az MTVA is beszámolt elképzeléseiről.

Délután jön az AMC és a Viacom de talán legtöbben azt várják, hogy mivel áll elő az RTL Magyarország és az R-Time. Az Akvárium folyosói beszélgetései alapján nagy bejelentésre készülhet az R-Time.

Érdekesség, hogy sor kerül egy olyan kerekasztal-beszélgetésre, amire ritkán szokott, egy asztalhoz ülnek az R-Time és az Atmedia vezetői, Dudás Gergely és Guttengéber Csaba. További érdekesség, hogy a beszélgetés moderátora egy volt ügynökségi nagyágyú, Németh Béla lesz.

  • Megosztom