Terjeszkedik a Romance TV

Novembertől elérhető lesz a Romance TV csatorna a UPC Direct kábelszolgáltató Médium TV csomagjában, és a Focus Sat kábelszolgáltató alap, családi csomagjában.

 

E növekedés stratégiai mérföldkő a kelet-európai piacokon történő terjeszkedésben, A csatorna Lengyelországban elérte a ‘legnépszerűbb női csatorna’ pozíciót és céljuk, hogy Magyarországon és Romániában is hasonló sikereket könyveljen el.

 

Tim Werner, a Mainstream Media AG ügyvezető igazgatója és a Romance TV Magyar Betriebs GmbH valamint a Romance TV Románia Betriebs GmbH vezérigazgatója kijelentette: ‘Nagy örömünkre szolgál, hogy a UPC DTH-ban meghatározó terjesztő partnerre találtunk a kelet-európai országokban. Míg Romániában e lépés jelenlegi műholdas terjesztésben elért sikereink folytatása, Magyarországon e téren az első lépést tettük meg közösen. Meggyőződésünk, hogy ezzel a partnerséggel széleskörű ismertséghez juttatjuk a csatornát. Az együttműködés ugyanakkor fémjelzi tartalmaink népszerűségét is a helyi piacokon.’

 

A Romance TV több mint 1000 órányi, gondosan válogatott műsorkínálattal rendelkezik, mint például tévéfilmek, romantikus sorozatok és a telenovellák. A csatornán többnyire pozitív végkicsengésű filmek, sorozatok láthatók, amelyek az egész család számára könnyed és pihentető szórakozást kínálnak.

 

„Célunk, hogy a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőnek a legjobb minőségű tartalmat biztosítsuk. Megtiszteltetés, hogy a Romance TV-vel bővíthetjük a kínálatunkat, még több szórakoztató tematikus tartalommal örvendeztetve meg a UPC Direct és a Focus Sat előfizetőit.” – mondta Catalin Itu, a UPC DTH ügyvezető igazgatója.

  • Megosztom