Terjeszkedik a RAS

A balti államok vezető álláskereső szolgáltatójaként számon tartott CV Keskus OÜ részvényeit tegnap vásárolta fel a kiadócsoport. Az akvizíciónak köszönhetően mostantól 24 európai országban van álláskereső partner-oldala a magyar profession.hu-nak.

 

A Ringier Axel Springer Media AG tegnap megvásárolta a CV Keskus OÜ részvényeinek 100%-át. A vállalat üzemelteti a cvkeskus.ee álláshirdető oldalt Észtországban, a cvmarket.lv oldalt Lettországban és a cvmarket.lt oldalt Litvániában. Ma az álláshirdetésekkel foglalkozó csoport havonta összesen 1,8 millió látogatót vonz (forrás: Google Analytics, 2017. február). Havonta több mint 6000 álláshirdetést közöl, és jelenleg egy közel 1 millió aktív életrajzot (belső forrás) tartalmazó élő adatbázishoz nyújt hozzáférést.

 

A CV Keskus OÜ-t 2000-ben alapították Észtországban. A vállalat 2004-ben Lettországra és Litvániára is kiterjesztette tevékenységét. A CV Keskus OÜ tulajdonosa 2007 óta a HeadHunter Group volt. Povilas Kytra, aki immár 10 éve dolgozik a vállalatnál, továbbra is a vezérigazgatói poszton marad.

  • Megosztom