Terhesen vezet műsort az RTL sztárja

Kiss Ramóna, az X-Faktor műsorvezetője nyáron Instagram-posztban hozta rajongói tudtára: gyermeket vár.

 

A pici születéséig még jó néhány hónap van hátra, ám Kiss Ramóna teljes erőbedobással dolgozik, a Reggeli mellett ősszel már az X-Faktor is vár rá. Ráadásul a tehetségkutató show munkálatai feszített tempójúak, egy kismama számára fárasztó lehet a forgatás. A készítők és a stáb azonban mindent megtesz, hogy Ramóna és a pici is jól érezzék magukat.

– Rami eddig is különleges figyelmet kapott mint a műsor háziasszonya, ám hogy kismama lett, a stáb minden tagja még jobban vigyáz majd rá. Számos példát találunk arra itthon és külföldön, hogy egy-egy műsor házigazdája pocakkal vezényelt le nagyszabású produkciókat – árulta el a Blikk érdeklődésékre az RTL Magyarország marketing- és kommunikációs igazgatósága. – Raminak az előző évadban is külön öltözője volt kényelmes kanapéval, ahol a próbák és az adások előtt le tudott pihenni. Frissítők és friss gyümölcs várja majd, és van mellette egy asszisztens, aki csak rá figyel: segít neki, bekészíti az öltözőjébe, amire szüksége van, és egészen a színpadig kíséri.

Természetesen a forgatás során az orvosi felügyeletet sem kell nélkülöznie a műsor áldott állapotban lévő háziasszonyának.
– Folyamatos az orvosi jelenlét az élő show-kon, mert fontos, hogy mindenki – beleértve a stábot és a nézőket – biztonságban érezze magát – tudtak meg a Blikk a csatornától.

  • Megosztom