Teniszlegendák az Eurosporton

Az Eurosport 2018-as, január 15-én kezdődő Australian Open közvetítésével a rajongók Roger Federer, Simona Halep, Rafael Nadal és Novak Djokovic játékát élvezhetik majd a tornán. A több mint 300 órás élő közvetítést a legjobb szakértők elemzéseivel és innovatív eszközök bevonásával színesítik. A csatorna páneurópai közvetítési jogokkal rendelkezik, ezért az Eurosport és az Eurosport Player lesznek azok a platformok, ahol a teniszrajongók az összes pályát és meccset láthatják majd az év első Grand Slam tornájáról, ami az egész kontinensen beindítja a 2018-as teniszszezont.

A tenisz legnagyobb csillagai újra ragyognak az Eurosport képernyőjén, John McEnroe, Boris Becker és Mats Wilander tökéletes elemzéseket adnak a történésekről, ráadásul a népszerű Game, Schett & Mats műsorban Wilander mellett Barbara Schett is feltűnik.

John McEnroe nem új szereplője a csatorna közvetítéseinek, természetesen idén sem hiányozhat a szakértői csapatból. Amikor ő beszél a teniszről egy egész világ figyel rá, nem lesz ez másként a 2018-as esztendőben sem, ezúttal az újra gondolt The Commissioner című műsorával hengerel le minket.

Folyamatos innováció

A játékosok és a rajongók körében egyaránt népszerű The Coach című műsor továbbra is a legfrissebb technológiai újításokra és elemzésekre épül Patrick Mouratoglou, Serena Williams edzőjének szakértelmével. A műsor 2018-ban vizuálisan megújulva jelentkezik és a szezonban több aktuális trend megismertetése lesz a célja. Emellett természetesen a csatorna továbbra is folytatja a különböző elemző videók gyártását is.

Az Australian Open megnyitója az ikonikus Roger Federer karrierjét fogja ünnepelni, a sportoló legjobb pillanatait felelevenítve. Az Eurosport közvetítése az esemény ideje alatt kiegészül rövidebb lélegzetvételű digitális és social media tartalmakkal is, amelyek abban segítik a nézőket, hogy állandóan jelen lehessenek az Austral Openen és ne maradjanak le egyetlen pillanatáról sem.

Több mint tiszta tenisz

Az Eurosport hosszabb speciális műsor leosztással készül a 2018-as ausztráliai teniszbajnokságra, több ATP versenyen lesznek jelen a csatorna szakemberei, így többek között például Doha, Brisbane és Sydney is bekerült az Eurosport januári tenisz naptárába, ugyanúgy, ahogy a Hopman Kupa is. Ez pedig lehetőséget ad arra, hogy a rajongók követhessek kedvenc sportolóik útját egészen a Grand Slam tornáig.

Az Eurosport tavalyi Australian Open közvetítése Roger Federer és Rafael Nadal ikonikus mérkőzéséről mintegy 20,7 millió nézőt vonzott a képernyők elé Európa szerte, ezzel ez a csatorna történelmének második legmagasabb nézettségű közvetítése lett.

Az egyik legfontosabb év az Eurosport történetében

Az Eurosport történetének egyik legjobb évének ígérkezik a 2018-as esztendő, az ausztráliai teniszeseményen kívül ugyanis a csatorna közvetíti például a téli olimpiai játékokat februárban, a Roldand Garrost májusban, a La Mans versenyt júniusban és a Tour de France, a US Open, valamint a Flushing Meadow versenyeket is a nyár során.

Az Eurosport 2018-as tenisznaptára:

2017. december 30. és 2018. január 6. között: Hopman Kupa, Perth (Ausztrália)

2018. január 1-8. – ATP Doha (Katar)

2018. január 1-8. – ATP Brisbane (Ausztrália)

2018. január 7-13. – ATP Sydney ((Ausztrália)

2018. január 10-13. – Australian Open Qualifying Tournament

2018. január 15-28. – Australian Open

  • Megosztom