Temetői szexszel kampányol az óvszermárka

Van, hogy a vágy olyankor tör ránk, mikor arra legkevésbé számítunk – vagy éppen a legkevésbé alkalmas. Ilyenkor nehéz ellenállni, és előfordul, hogy semmi sem tántoríthat el attól, hogy épp akkor és adott pillanatban szeretkezzünk párunkkal. A Durex kisfilmjének szereplőivel egy ártatlannak tűnő, ámde érzéki érintés miatt épp egy temetés előtt történik mindez, és kerülnek emiatt kínos szituációba.

Milyen hatással van rád a jó szex? – teszi fel a kérdést a Durex legújabb online kampányában, melyre a MoFilm feltörekvő filmrendezői négy kisfilmben adnak választ.

 

A filmekből megtudhatjuk, hogy szerintük miről ismerszik meg a jó szex – és az, akinek része volt benne. A MoFilm egy fiatal filmkészítőket tömörítő hálózat, mely a világ bármely pontján lehetőséget biztosít tehetséges filmkészítőknek, hogy szabadon engedjék fantáziájukat és kibontakoztassák tehetségüket. A Durex által közzétett „Valaki jót szexelt, kitalálod, hogy ki?” témafelvetésre több rendező készített rövidfilmet, melyek azokat a momentumokat ragadják meg, amikor képtelenek vagyunk levakarni arcunkról a mosolyt még a legalkalmatlanabb pillanatban is – jelen esetben egy temetésen is-, a szex utáni túláradó jókedvet vagy a reggeli diadalmenetet, mikor kilépünk az ajtón egy észbontó éjszaka után.

  • Megosztom