Tehetségkutatót indít a Sláger FM

Zenés rádióshow, a Hangadó keretében keresi a tehetséges előadókat a 95.8 Sláger FM. Az adó új műsort is indít, szerdán rajtol el a „Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei” című produkció, Kende-Hofherr Krisztina műsorvezetésével.

A rádió olyan tehetséges, vállalkozó szellemű, amatőr-hobbi énekesek jelentkezését várja, akik szívesen megmutatnák ország világ előtt, hogy mire is képesek. „A Hangadó a Sláger FM új zenei tehetségkutató showműsora, melynek célja új popsztárok, tehetségek felfedezése. Az országban elsőként rádióban is megvalósítjuk a televízióban már többször bizonyított és népszerű műsort. Keressük azokat a hallgatókat, akik elég bátornak érzik magukat, ahhoz, hogy megmutassák az énekhangjukat a Sláger FM élő adásában. A Hangadó lelkes amatőr énekesek megmérettetése, ahol a külső nem, de a hang annál inkább számít” – mondta Ürge Dezső, a rádió vezérigazgatója.

A jelentkezés mindenki számára nyitott, ehhez nem kell mást tenni, mint eljuttatni egy demofelvételt a rádióhoz. Ezt követően 10 jelentkezőt választanak ki, akik továbbjutnak a Hangolóba, vagyis a középdöntőbe. Itt minden versenyzőt – videointerjú formájában is – megismerhetnek a hallgatók, sőt élőben is hallhatják őket énekelni.

A Döntőbe – a hallgatók szavazatai alapján – már csak 5 versenyző juthat tovább, akik újabb és újabb slágerek előadásával mérik össze tudásukat, mígnem a 6 hetes verseny végén, a hallgatók szavazatai alapján kihirdetésre kerül a győztes, aki nemcsak 1 millió forinttal lesz gazdagabb, de értékes ajándékokra és zenei promotálásra is számíthat a Sláger FM felületein.

A szerdánként jelentkező „Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei” című műsorban olyan sikeres emberek élettörténete elevenedik meg, akik itthon teljesítették be az amerikai álmot. Siker, kudarc, kihívások, álmok – szó esik mindarról, ami inspirál, ami motivál és ami utat mutathat a hétköznapokban mindannyiunk számára. Az első adás vendége Mautner Zsófi lesz.

  • Megosztom