Tehetséges gyerekeket segít az OMD

Hosszú távú együttműködési megállapodást kötött az OMD a Messzehangzó Tehetségek Alapítvánnyal. A szervezet iskolán kívüli komplex tehetséggondozó programokat nyújtanak a nehéz körülmények között élő 9-18 éves, természettudományokban, sportban vagy művészetekben tehetséges gyermekek számára.

Az együttműködés keretein belül rendeztek egy Digitális Világ info-kommunikációs workshop-ot, ahol az alapítvány által felkarolt informatika iránt érdeklődő fiataloknak tartottak érdekes és hasznos előadásokat, a digitális fejlődésről, vloggerekről és bloggerekről, a közösségi média tudatos használatáról, valamint a népszerű applikációkról is. Az előadások között beiktatott kvízjátékok mellett, az esemény zárásaként, a gyerekek kipróbálhatták magukat a virtuális valóságban is – írja közleményében az OMD.

A rengeteg érdeklődő kérdés az előadások alatt és az izgalmas játékok nemcsak a gyerekeket ragadták magukkal, hanem minket is. Minden előadót inspirált a szakmai környezettől teljesen eltérő, nagyon hálás és interaktív közönség.

Az OMD célja, hogy lelkes kollégái segítségével, tartalmas programok szervezésével a jövőben is segítse az alapítvány tevékenységét és a nehéz körülmények között élő gyerekeket, latba vetve a szakértelmüket és az anyagi erőforrásaikat is.

  • Megosztom