Tehetségeket támogat a MINI

A dizájn-innovációk mögött rejlő széleskörű tapasztalat kiaknázásával a a MINI és a The Woolmark Company a feltörekvő generáció legígéretesebb képviselőinek közös támogatását tűzte ki célul.

A MINI és a The Woolmark Company egy iránymutató együttműködés bejelentésével indítja a 2018-as esztendőt. A dizájn-innovációk terén széleskörű tapasztalattal bíró márkák partnerségének elsődleges célja, hogy átfogó támogatásáról biztosítsa a következő nemzedék reményteli tehetségeit. A kooperáció első gyümölcse – az ígéretes fiatalok gyapjú-munkáiból összeállított minikollekció – Firenzében, a 2018 júniusában megrendezendő 94. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon mutatkozik majd be.

A The Woolmark Company a feltörekvő divattervezők egyik legtekintélyesebb támogatója, a vállalattal megkötött együttműködés így a MINI divatvilág iránti elköteleződésének újabb fontos lépése. Az elmúlt két évben a brit prémiumgyártó a felkarolt tehetségek MINI FLUID FASHION ruhakompozícióját és MINI FASHION – BEYOND NATIVE ruhakollekcióját is bemutatta. „A MINI az ikonikus dizájn és a nagyvárosi életstílus keveredésének szimbóluma. Ahogyan a The Woolmark Company, mi is a kiváló minőség és a konvenciókkal szembemenő bátorság kettősét keressük, egyesített erőinkkel így közösen munkálkodhatunk a leginnovatívabb divattervező-tehetségek felkarolásán” – mondta Esther Bahne, a MINI márkastratégiai és vállalatfejlesztési vezetője.

A MINI és a The Woolmark Company kimagasló sikertörténetét egyaránt a fennálló trendek szüntelen megkérdőjelezése és merész újraformálása járja át, a két márka forradalmi partnerségét így mindenekelőtt az újításra való közös törekvés élteti. Mint ilyen, a kooperáció innovatív gyümölcseként a brit prémiumgyártó tervezési szakértelmének, valamint a The Woolmark Company több éves anyagkutatási- és fejlesztési tapasztalatának maradéktalanul megfelelő projektek újjászületése várható.

A Pitti Uomo férfidivat-fesztivált 1972 óta évente két alkalommal rendezik meg Fizenzében. Az esemény elsősorban a fiatalos, ígéretes és esetenként minden trenddel szembemenő irányzatokat patronálja. A MINI 2015 januárja óta az Olaszországban évente megrendezett divatvásár, a Pitti Immagine hivatalos autóipari partnere. Az együttműködés utat nyit a két fél dizájn-innovációk iránti szenvedélyének kiteljesedése felé, amelyet a részletekre való odafigyelés, a kivételes minőség és az újabbnál újabb trendek előrevetítése jellemez.

 

  • Megosztom