Távozott Bartosz Witak a Viacomtól

Távozott pozíciójából a Viacom International Media Networks, kelet-európai és izraeli alelnök ügyvezető igazgatója, Bartosz Witak. Feladatait a társaság Oroszországért, FÁK-országokért és a Baltikumért felelős ügyvezetője, Jelena Balmont látja.

Bartosz Witak a Viacom régiós vezetőjeként a magyar piacért is felelt. A cég itthon a Comedy Central, a Nickelodeon, a Nick Jr., az MTV, a VIVA, a VH1, a Paramount Channel és az RTL Spike csatornákat működteti. Bartosz Witak munkájának segítésére tavaly nyáron Harsányi Gábort, a Viacom International Media Networks (VIMN) kelet-közép-európai és izraeli regionális műsorterjesztési és tartalommenedzsment alelnökét a magyarországi leánycég country manager-ének nevezték ki.

Bartosz Witak eredetileg a befektetési banki szakmában pénzügyi tanácsadóként dolgozott egy neves lengyelországi cégnél (Pekao Access). Több mint tíz éve dolgozik a Viacomnál. Lengyelországban a MTV Networks Polska-nál kezdett, majd e tévétársaság és a Viva Polska (a Viva GmbH lengyel leányvállalata) összeolvadásában játszott kulcsszerepet. Vezetőként dolgozott az MTV Ukrajna átszervezésében is. 2011 óta vezette a Viacom regionális tevékenységét.

  • Megosztom