Távozik az NWM-től György Bence

Jelentős változások zajlanak az Origo kiadójánál, a New Wave Media Group Zrt.-nél, azt követően, hogy a héten bejelentették az Evomedia megvásárlását ma érkezett a hír, hogy távozik a cégtől György Bence. A hivatalos közlés szerint közös megegyezéssel távozik a tartalomigazgató, munkáját Gábor László veszi át.

 

A mai nappal közös megegyezéssel megszűnik György Bence tartalomigazgató munkaviszonya a New Wave Media Group Zrt-vel – jelentette be a társaság. Tartalmi munkáját az eddigi hírfőszerkesztő, Gábor László, mint az Origo főszerkesztője veszi át a továbbiakban.

 

György Bence másfél éven át vezette a társaság tartalmi részlegét, kinevezését az Origo főszerkesztőjének és az NWM Group tartalomigazgatójának tavaly márciusban jelentették be. A szakember korábban évekig dolgozott a TV2-nél program- és hírigazgatóként, majd 2015 nyarán kilépett a cégtől, és a Nouvelle Media Kft.-n keresztül megalapította a faktor.hu hírportált, ahol több korábbi tévés kollégájának adott munkát.

 

Az NWM Groupnál komoly változások indultak, mióta Matolcsy Ádám lett az új tulajdonos, a vállalat például a héten azt is bejelentette, hogy megvették az Evomediát, ezzel pedig az ország legnagyobb elérésű, önálló online sales house-a jön létre. A tájékoztatás szerint az Evomedia menedzsmentje marad majd.

  • Megosztom