Távozik a Radio Plus Kft. ügyvezetője

Bakai Mátyás október 9-ével lemondott a Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról. Távozásával a Rádió 1 operatív irányítása és szakmai stábja nem változik, tulajdonosként Andy Vajna továbbra is ügyvezető igazgatója marad a vállalatnak.

 

Bakai Mátyás, aki a ROXY Rádió 1999-es indulásával tette le a névjegyét a rádiós piacon, több mint két évvel ezelőtt lett a Radio Plus Kft. ügyvezetője. Ezen időszak alatt a szakember vezetésével indult újra a Rádió 1 Budapesten, amely mára számos helyi rádióval összekapcsolódó hálózat, ma már országszerte 22 városban és azok vonzáskörzetében érhető el, 2016 végétől pedig a csatornán hallható az ország legnépszerűbb reggeli rádióműsora, a Balázsék. A Rádió 1 hallgatottsága a legfrissebb mérések szerint naponta mintegy 1,4 millió hallgatót ér el. Döntésének indoka, hogy a rádiós szakember elvégezte azt a munkát, amelyet a Rádió 1 elindításakor vállalt.

 

Bakai Mátyás távozásával a Rádió 1 irányítása nem változik, a cég operatív irányításáért továbbra is az a széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkező stáb felel, amelyik egy évvel ezelőtt érkezett a rádiócsatornához.

  • Megosztom