Távozik a Matesz főtitkára

Az mmonline.hu információi szerint távozik pozíciójából a Matesz főtitkára, Liviu Burlacu. A szakember 1993 decembere óta töltötte be ezt a pozíciót, megkeresésünkre azt közölte, hogy közös megegyezéssel válik meg a szervezettől.

Közel 19 év után távozik a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség (Matesz) főtitkári posztjáról Liviu Burlacu – tudta meg az mmonline.hu. A szakember érdeklődésünkre megerősítette a hírt, és közölte azt is, hogy közös megegyezéssel távozik.

 

Jelenleg az aktuális ügyek átadásán dolgoznak a Mateszben, szeptember első hetében még hivatalosan is a szervezetnél dolgozik Liviu Burlacu, ezt követően távozik – közölte a szakember. A folytatással kapcsolatban egyelőre nincsenek konkrét tervei Liviu Burlacunak, az átadás-átvétel után pihenni fog.

 

A Mateszt 1993-ban nemzetközi mintára hozta létre 15 hirdető, reklámügynökség és kiadóvállalat. Ez volt Közép- és Kelet-Európa első szakmai, nonprofit önszabályozó szervezete – olvasható a Matesz internetes oldalán. A számos helyen már jól bevált modell a hiteles terjesztési adatok biztosításának kérdésére jelentett választ az éppen alakuló médiapiacon.

 

A Matesz együtt nőtt és fejlődött a piaccal, alkalmazkodott a helyi terjesztési gyakorlatokhoz. A ma 71 tagot számláló szervezet a hirdetési piacon jelen lévő kiadványok mintegy 85%-át auditálja.

  • Megosztom