Távozik Lengyel András az Atmediától

Június elsejével közös megegyezéssel távozik az Atmediától a cég kereskedelmi és portfólió igazgatója, Lengyel András. A szakember 2016 szeptemberében érkezett a társasághoz és részt vett az online üzletág elindításában, valamint az értékesítés hatékonyabbá tételében és a forgalom növelésében.

Lengyel András korábban 14 évet a Ringier Axel Springernél töltött, végül kereskedelmi és marketing igazgatói pozícióját cserélte fel az Atmediánál betöltött posztjára, ahol hasznosíthatta digitális és print médiás tapasztalatait is.

„Karrierem egyik izgalmas korszakaként zárom le az Atmediánál eltöltött időt. Köszönöm az ország legnagyobb multimédiás kereskedőházának az örömteli együttműködést, és minden egyes kollégámnak a kitűnő csapatmunkát! Az Atmedia ma a legnagyobb és a legjobb multimédiás kereskedőház, ahol a legjobb szakemberekkel és vezetőkkel dolgozhattam együtt. A folytatást azonban más jövőkép alapján képzeljük el, de természetesen további sikereket kívánok a vállalatnak és a partnereinek” – nyilatkozta Lengyel András.

„Köszönjük Andrásnak a szakmai munkáját, személyében egy erőteljes és kiváló szakemberrel dolgozhattunk együtt, akinek az Atmedia elmúlt időszakának sikereiben kulcsszerepe volt. Komoly részt vállalt a tévés reklámpiac átstrukturálásában és az Atmedia multimédiás kereskedőházzá válásában” – mondta el Guttengéber Csaba, az Atmedia ügyvezetője.

A vállalatnál a kereskedelmi igazgatói pozíciót az eddigi értékesítési vezető, Kosaras Klaudia tölti be 2019. június 1-től.

  • Megosztom