Távozik Dunai András a Centraltól

Az év végével közös megegyezéssel távozik a Central Médiacsoporttól a digitális üzletág igazgató, Dunai András. Feladatait Zalai Ágnes veszi át, a Nosalty vezetője veszi át.

Dunai András 2008-ban kezdett dolgozni a Central Médiacsoport elődjénél, a Sanoma Médiánál gazdasági igazgatóként, 2012 elejétől látta el a digitális üzletág igazgatói feladatokat. Ezen időszak alatt folyamatosan tagja volt a médiaportfolió igazgatóságnak is.

Irányítása alatt sikeresen befejeződött a korábbi nyomtatott magazin kiadó digitális transzformációja. Ennek köszönhetően ma a Central Médiacsoport az egyik legsikeresebb digitális kiadó Magyarországon. Hozzájuk tartozik az Nlcafé.hu, illetve a látogatottságát az elmúlt időszakban látványosan növelő 24.hu.

A digitális üzletág-igazgatói feladatokat 2018 januárjától Zalai Ágnes digitális stratégiai tanácsadó látja el. Zalai Ágnes 2009 óta vezeti a Nosalty-t, ami a legsikeresebb hazai receptoldal és gasztromagazin. A Nosalty-t idén augusztusban vette meg a Central Médiacsoport.

  • Megosztom