Távozik az Adevinta marketing igazgatója

2020 november végével távozik a Jófogást és a Használtautó.hu-t is működtető Adevinta Classified Media Hungary Kft. marketing igazgatója, Varju Lilla.

A piacvezető e-kereskedelmi termékeket működtető cég többkörös folyamatot indít az új vezető kiválasztására, hasonlóan a korábbi alkalomhoz, amely során Lilla elnyerte a pozíciót.

„Lillával, több mint 6 éven keresztül volt szerencsém együtt dolgozni. Ez idő alatt a csapat egyik specialistájából a csapat vezetőjévé vált és komoly érdemei vannak abban, hogy mind a felhasználóink, mind az üzleti partnereink irányába profi és eredményes kommunikációt folytattunk az elmúlt időszakban. A jelenlegi piaci környezetben azonban új impulzusokra van szükségünk, amelyek a Lilla által lefektetett stabil alapokra építve segíthetnek a céljaink elérésében. Lillának sok sikert kívánok és köszönöm a közös munkát” – összegezte Palocsay Géza, az Adevinta Classified Media Hungary Kft. ügyvezetője.

„Az Adevintánál töltött éveknek sok izgalmas kihívást és lehetőséget köszönhetek a márkamigrációktól kezdve az adatvezérelt kommunikációs folyamatok kialakításáig, amiken kiváló szakemberekkel, motiváló környezetben dolgozhattam együtt. Köszönöm a közös sikereket, egyben további eredményes működést kívánok a márkák erősítéséhez és az új célok eléréséhez” – emelte ki Varju Lilla.

  • Megosztom