Tavaszi turnéra indul a Morning Show

Májusban nyakába veszi az országot Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani. A Morning Show csapata jókedvvel, fenomenális játékokkal és pörgős slágerekkel robbantja ki a hallgatókat az ágyból országjáró körútja során.

 

A Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani alkotta rádiós trió májusban tavaszi hadjáratra indul, sorra rázza fel a vidéki városok fáradt hétköznapjait rengeteg játékkal, a tőlük megszokott poénokkal és pimasz kommentárokkal.

 

„Alig vártuk, hogy ismét nyakunkba vehessük az országot. Mindig nagy kaland ez nekünk, hiszen több ezer hallgatóval találkozhatunk személyesen. Sok városba, ahogyan Miskolcra is, örömmel térünk vissza, hiszen ott korábban remek közönség fogadott minket. Emellett olyan új helyszínekre is ellátogatunk majd, mint Kaposvár vagy Sopron, ahol eddig sosem járt még a Morning Show. A megszokottakhoz híven rengeteg játékra számíthatnak a hallgatók, napi több százezer forintos nyereménnyel” – árulta el Rákóczi Feri.

 

A Morning Show csapata elsőként május 2-án Nyíregyházára látogat, amelyet két héten keresztül, hat további város követ Miskolcon és Székesfehérváron keresztül egészen Győrig, ahol május 10-én leteszi a lantot a Class FM csapata, de csak a következő őrült kalandig.

 

  • Megosztom