Tapsmaratonra buzdít a Vodafone

Az elmúlt hetekben a feje tetejére állt a világ. Aki teheti, most magára zárja az ajtót, és otthonról követi az eseményeket, ezzel is lassítva a járvány terjedését. Akadnak azonban, akik nem maradhatnak távol, például az egészségügyi dolgozók, akik ebben a pillanatban is a frontvonalban küzdenek a járvány visszaszorításáért. Miattuk szól a taps minden este 8-kor a fővárosban és vidéken, lakótelepeken és kertvárosi övezetekben egyaránt.

Erről szól a Vodafone Magyarország legújabb rövidfilmje, ahol a vállalat munkatársai szeretnék tapssal támogatni azokat, akik a nap minden percében értünk küzdenek. Ennek jegyében a Vodafone Magyarország arra kéri a lakosságot, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez a vállalat Facebook oldalán, hogy az összegyűlt videókat egy 24 órás stream formájában az egészségügyben dolgozók számára is eljuttathassák.

A videók mellett a Vodafone Magyarország az egészségügyi flottáiban lévő, mintegy 25 000 lakossági ügyfelének 100-100 perc díjmentes lebeszélhetőséget biztosít április és május hónapokra, a tarifacsomagjukban foglalt perceken felül. Az érintett ügyfeleket SMS-ben értesíti a szolgáltató.

  • Megosztom