Támadnak a zacskós énekesek: újabb „őrült” kampány a Comedy Centraltól

Ma érkezik a Family Guy legújabb évada a humorcsatornára, ennek apropóján egy újabb „őrült” kampányt indítottak, a fejükön papírzacskót viselő hírességek éneklik a sorozat főcímdalát, a rajongók pedig találgathatnak, hogy kiket rejtenek a zacskók.

Seth MacFarlane abszurd helyzeteiről és meghökkentő poénjairól ismert animációs szériája nem rest fejest ugrani a popkultúrába, ezért a humorcsatorna magyarországi divíziója is elhozza a hazai kulturális élet meghatározó szereplőit, méghozzá a sorozat ikonikus főcímdalának egyedi előadásával. A Comedy Central 2018-ban már nagy sikerrel, a fő karakterek magyar szinkronhangjaival újragondolta a népszerű főcímzenét: most eljött az idő, hogy újabb hírességek tegyenek próbát! Tíz héten át ugyanis, minden pénteken érkezik a „zacskós dal”, hétfőn pedig a leleplezés, tehát a rajongóknak egy bő hétvége áll a rendelkezésükre, hogy kitalálják, ki dúdolászik a zacskó alatt.

„A sorozat új évadjának promójához olyan hírességeket kerestünk, akik szeretik és értik a sorozatot. Velük énekeltettük fel a sorozat főcímdalát, egy amolyan „kis csatorna álarcos énekese” játéknak álcázva az egészet. A költségvetés szabad szemmel nem látható, de a hangulat kárpótolt mindenkit” – mondta el Faragó Dániel, a Comedy kreatív producere, aki egy fontos kulisszatitkot is megsúgott: a forgatások során csupán egyetlen zacskó sérült meg.

A „Zacskós énekes” újabb feladványai hetente érkeznek majd a Comedy Central Facebook-oldalára, ott várva a vájtfülű rajongók tippjeit arra vonatkozóan, hogy melyik Family Guy rajongó hírességet rejti a papírzacskó?

  • Megosztom