Beszélgetős műsorokkal erősít a Spektrum Home

November 5-től vadonatúj műsorsávot indít a Spektrum Home, így a megszokott, általános szórakoztató tartalmakon túl főszerepet kapnak az ország kedvenc művészei, elismert sztárjai és a minőségi szórakozás.

A tévécsatorna átalakulása már májusban elkezdődött, hiszen azóta életmódműsorok, életviteli tanácsokkal szolgáló sorozatok is helyet kaptak, de gyerekneveléssel kapcsolatos ötleteket, és a nagyvilág érdekességeiről szóló dokumentumfilmeket is talál a közönség. Szeptembertől pedig D. Tóth Kriszta „DTK: Elviszlek magammal” című műsorának vadonatúj részei is a Spektrum Home-on debütálnak.

Erre épülve alakított ki egy új műsorsávot a csatorna: november 5-től kezdődően, hétfőtől csütörtökig este 9 órától a különleges talkshow-k és a tartalmas beszélgetések veszik át a főszerepet.

Az egyik újszabású műsort „Tesztbeszéd” címen láthatják majd a nézők, amelynek műsorvezetője Dombóvári István, aki teljesen új szerepkörben mutatkozik be. A talkshow-ban négy művész, híresség szembesül azzal, hogy életük fontos kérdéseiben mit gondol róluk valójában a közönség, és ők mit gondolnak egymásról.

A „NŐComment!” színpadi változata már sokak számára ismert lehet, de a rendhagyó női talkshow – többek közt Ábel Anitával, Dobó Katával, Kovács Patríciával és Hadas Krisztával – ezúttal a tévé képernyői elé várja a rajongókat.

Végül igazi kuriózumként jelentkezik majd hetente egy új formátum, a Helló, tesó!” című dokuportré sorozat, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és meglepetés-műsorvezető társa, akik ismert testvérpárokat mutatnak be saját környezetükben, számukra fontos emberekkel és helyszíneken.

  • Megosztom