Talent management divíziót indít a Post for Rent

Újfajta tehetségtámogatási formát hozott létre a hazai alapítású influencer marketing ügynökség.

A Post for Rent exkluzív talent management szolgáltatása teljes körű támogatást nyújt a partner influencereknek a videó klip készítéstől, a személyes PR-en át a social média továbbképzésig. Külföldi piacbővítésben is magasabb szintet lépett a Post for Rent: a korábbi együttműködés folytatásaként ezentúl az angol Hello Group felel a nemzetközi terjeszkedésért.

A most induló divízióval a Post for Rent olyan talent kört hozott létre, akik a magyar élvonalat képviselik és minőségi tartalmaikkal irányadóak a saját területükön. A top influencerek közé olyan nevek kerültek be, mint Benipowa, Henry Kettner, vagy Török Ábel. Csak a 3 YouTube sztár összességében közel 800 ezer követővel rendelkezik; a teljes talent csapat pedig összesen 2.2 millió potenciális követőt ér el social csatornáin.

Őket a legkorszerűbb eszközparkkal, dedikált kampány managerrel, szponzorációs és produkciós támogatással segíti a platform. A fokozott igényekre reagálva a cég így teljesen egyedi, saját gyártású tartalmakat is tud nyújtani a márkák részére.

“Ez egy nagyon magas minőségű szolgáltatáson alapuló, win-win együttműködés a talentjeinkkel, amelyhez kevés fogható van a hazai piacon. Az elsődleges cél a maximális ügyfél elégedettség, mindent ennek rendelünk alá és minden más csak ezután jön“ – mondta a szeptemberben induló talent divízió kapcsán Csiszár Gergő, a Post for Rent igazgatóságának elnöke.

Amellett, hogy egy különálló szervezetként nagy erővel megindul a cég ügynökségi tevékenysége, első helyen továbbra is a nemzetközi növekedés áll. Ennek értelmében a korábbi, Hello Management talent ügynökséggel kötött megállapodás most kibővül; ezentúl az angol székhelyű cég, – már Hello Group név alatt – felel a Post for Rent UK/US terjeszkedéséért. Az akvizíciós törekvések elsődleges piaca az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália és Nagy Britannia, melyet nagyban elősegít a cég által újabb befektetési körben kapott 1 millió euró.

A vállalat automatizált marketing platformja már 16 országban elérhető. A rendszeren keresztül elérhető influencerek száma jelenleg meghaladja a 30.000-et, a hálózat potenciális elérése pedig megközelíti a 410 milliót. A Post for Rent év végéig 50.000 influencer regisztrációval tervez.

  • Megosztom