A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Szurkolói különjáratokat indít a Wizz Air

A Wizz Air szállítja a magyar labdarúgó-válogatottat az első két világbajnoki selejtező mérkőzésre: a feröeri Vagarba szeptemberben és a lettországi Rigába októberben. A légitársaság szurkolói különjáratokat indít Budapestről a selejtező mérkőzések helyszíneire.

 

A WIZZ az Európa-bajnokság alatti sikeres együttműködést követően lett a magyar válogatott választott légitársasága, miután a csapat a Wizz Airrel repült a franciaországi mérkőzések helyszínei között, valamint a légitársaság egyik új Airbus A320-as gépének fedélzetén tért haza az Eb-ről.

 

A Wizz Air azt is bejelentette, hogy Budapestről szurkolói különjáratokat indít a selejtező mérkőzések helyszíneire, hogy a magyar rajongók a helyszínen szurkolhassanak kedvenc játékosaiknak.

 

A WIZZ Budapestről Feröerre szeptember 6-án, Budapestről Rigába október 10-én indít járatot, mindkettőt egyik új, 180 üléses Airbus A320-as repülőgépével. A járatok napközben indulnak, hogy a magyar szurkolók időben odaérhessenek a meccsre, majd a mérkőzés után, késő éjjel indulnak vissza. A jegyek kizárólag oda-vissza útra foglalhatók a wizzair.com oldalon, 61980 forintos / 199.98 eurós induló áron.

  • Megosztom