Sztár DJ-k a Sláger FM-en

Óriási bulival ünnepelték a Sláger FM munkatársai és partnerei a rádió új műsorának bemutatóját. A Sláger DJ-ben a már megszokott sztár DJ-k mellé újak is érkeznek, akiket mostantól péntek és szombat este bárki hallhat a 95.8-as frekvenciára kapcsolva.

„Mostantól minden pénteken és szombaton lesz hallható az új műsor, a Sláger DJ. Péntekenként 20 órától WhiteBoy-jal, 21 órától pedig Császár Előddel alapozzuk a hangulatot. Szombatonként továbbra is Náksi Attilával dübörögnek a slágerek” – mondta el Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója.

Ez már a sokadik változás a Sláger FM életében. Idén teljes megújuláson esett át a rádió, amely megújult külsővel és a 2000-es évek legjobb slágereivel kiegészülő zenei kínálattal jelentkezik. Az új műsor elsőként stílszerűen az utolsó tanítási napon, június 14-én volt hallható.

Habár itt a nyár, s egyre gyakoribbak a rendezvények, a Sláger FM továbbra is hozza a házibulikhoz szükséges hangulatot azoknak is, akik éppen nem a fesztiválokon pörögnek. Egy kis ízelítőre is sor került a csütörtök esti zártkörű Sláger FM 2000’s party-n, a budapesti BRKLYN szórakozóhelyen.

Császár Elődnek a buli során elmondta, hogy régóta készül már erre a műsorra: „Nagyon várom már, hogy elkezdjük. Amit én csinálok, az eleve rádiós műfaj, zeneileg fogom meg a mixelést. Kiderült, hogy a 90-es évek zenéiben semmi ciki sincs, arra is rádöbbentem, hogy sokkal jobban élvezem, mint vártam.”

WhiteBoy elárulta, hogy komolyodást vár önmagától az új műsor hatására: „Nagyon örültem a felkérésnek. Számomra az a legfontosabb, hogy függetlenül mi a zenei stílus, egy este meg tudjak maradni abban a stílusban végig. Emellett most már igyekszem összeszedettebb lenni, és minden héten a játszott mixet és számlistát megosztani az emberekkel.”

  • Megosztom