Szombat esti sztárparádét ígér a Universal

Renée Zellweger-rel, Morgan Freeman-nel, Julia Roberts-szel, Hugh Grant-tel, Cuba Gooding Jr.-ral és Al Pacino-val is találkozhat az, aki a strand után és a szombat esti buli előtt a Universal Channel műsorát választja. A július a hollywoodi sikerfilmeké a csatornán.

Szerdán és szombaton is a mozifilmeké a főszerep a Universal Channel-en. Júliusban ráadásul a hétvége világsztárok emlékezetes alakításaival telik, Hollywood bárki otthonába beköltözhet.

 

Elsőként Renée Zellweger megszállott szappanopera-függőként tűnik fel a Betty nővér című filmben, ahol Morgan Freeman és Chris Rock a partnere. Július második hétvégéjén pedig egy igazi szerelmes kasszasikerrel, a Sztárom a párommal kerülhetnek a nézők romantikus hangulatba. A Julia Roberts és Hugh Grant főszereplésével készült mozit valószínűleg egyetlen mozirajongónak sem kell bemutatni. Aki pedig nem csak a romantikára vevő, annak számos vicces pillanatot tartogat a filmben feltűnő lakótárs figurája.

 

A szerelmes és humoros pillanatok után július 21-én egy kis akció is helyet kap a Universal Channel-en. Az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. a Robbanáspontban igyekszik megakadályozni, hogy egy halálos fegyver terroristák kezére jusson. A világsztárok sorából egy igazi nagy legenda, Al Pacino sem maradhat ki. A színész egy rendező bőrébe bújva legújabb mozijához a technika segítségével megteremti saját, számítógéppel vezérelt színésznőjét, Simone-t. Viktor Taransky (Al Pacino) kissé megszállott kötődéssel néz saját teremtményére.

  • Megosztom