Szolidaritási alappal segít a Republic Group

30 millió forintot ajánlott fel a cégcsoport vezetősége Republic Szolidaritás Alapként, hogy a váratlanul felmerülő kiadások esetén gyors és hatékony segítséget nyújthassanak a munkatársak számára.

„Egy nagyon volatilis és mindenki számára lemondásokkal járó időszakban felelős vállalatként kötelességünk biztonságot teremteni munkatársainknak” – mondta Barna Tamás, ügyvezető, tulajdonos. „Célunk, hogy kiszámíthatóbbá tegyük a mindennapjaikat, a felmerülő nehézségekben szolidaritást vállaljunk. Létrehoztuk a Republic Szolidaritás Alapot, ami mától, szükség esetén minden kollégánk számára elérhető” – tette hozzá Fabricius Gábor, innovációs igazgató, tulajdonos.

A Republic Szolidaritás Alapot a rendkívüli helyzetre való tekintettel hozta létre a több mint száz fős ügynökség felsővezetése azzal a céllal, hogy a kialakult krízishelyzetben szükség esetén a lehető leggyorsabb segítséget tudja nyújtani dolgozói számára. A 30 millió forintos alap célja, hogy a csoporthoz tartozó munkatársak a nem várt kiadásaikat zökkenőmentesen és a lehető leggyorsabban fedezni tudják, így biztonságosabban élhessenek ezekben a kiszámíthatatlan időkben.

  • Megosztom