Szeptember elején jön A mi kis falunk új évada

Újra lesz X-Faktor, visszatérnek a túlélők és Pajkaszeg lakói, és új showműsorokban csapnak össze a celebek – többek között erre készül idén ősszel az RTL Magyarország. A médiacég mai sajtótájékoztatóján kiderült, hogy A mi kis falunk új évada már szeptember elsején elindul, és jön egy teljesen magyar fejlesztésű show is, ami a generációk harcát hozza majd.

Rövid értékelővel kezdte Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, programigazgatója az őszi műsorok bemutatását, amiből kiderült, hogy az év eddigi 221 napjából 151-et nyert az RTL Klub főműsoridőben a 18-49 évesek körében, egyet pedig az Film+ húzott be. A Híradó 202 alkalommal volt nézettebb a Tényeknél, és a teljes lakosságban átlagosan 708 ezren nézik a hírműsort.

Augusztus 27-től indul a Nyerő páros című showműsor, ami két éve már képernyőn volt, és Kolosi Péter szerint a mostani évad még izgalmasabb, érdekesebb lesz. A műsorvezető Sebestyén Balázs lesz.

Az első szeptemberi hétvégére komoly meglepetésekkel készül az RTL Klub. Szeptember elsején érkezik A mi kis falunk új évada az első epizóddal. A Pajkaszeg lakóinak életét bemutató produkció rendkívül sikeres, a teljes lakosságban a korábbi epizódok millió feletti nézettséget értek el, a 18-49 éves korosztályban pedig 27 százalék feletti volt a részesedésük. Szeptember másodikán vasárnap este pedig a Szenzációs négyes című műsor indul. A show-ban négy generáció csatája zajlik majd a stúdióban, a 20-as, 30-ass, 40-es és 50-es éveikben járó celebek mérkőznek meg egymással. Kolosi Péter a produkció kapcsán kiemelte, hogy Hermann Péter csapata az UFA Magyarországgal közösen fejlesztette, vagyis hazai termékről van szó. A műsorvezető Istenes Bence lesz.

Idén már 8. szezonnal jelentkezik az X-Faktor, amit Kiss Ramóna vezet majd, a mentorok pedig az előző évadhoz hasonlóan Radics Gigi, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti lesznek. Visszatér az RTL egy másik ikonikus műsora, a Való Világ is a 9. évaddal, és ahogyan már megszokhattuk, az RTL II-n fut majd.

Szintén nagy visszatérő műsor a Survivor, aminek legújabb évadát is a Fülöp-szigeteken forgatták, Istenes Bence műsorvezetésével. Újra lesz majd Konyhafőnök VIP is, két Michelin-csillagos séf, Sárközi Ákos és a Sanghajból a műsor kedvéért hazaérkező Rácz Jenő választanak majd csapatokat a celebek közül.

Grósz Judit, az RTL Magyarország digitális és üzletfejlesztési igazgatója az RTL Most! újításairól számolt be. Közlése szerint a platformon már 6000 cím érhető el, ami félévnyi néznivaló tartalmat jelent. A felületet havonta átlagosan 400 ezren keresik fel, és idén már 16 milliónál is több videóindítás történt. A már elindult SzeressMost! és NevessMost! mellett augusztusban újabb speciális tartalommal bővül a kínálat. A Reality Robbanás korlátozott ideig elérhető válogatás lesz, amiben az eddigi valóságshow-kat dolgozták fel újszerűen.

 

Fotókredit: Meister Natália

  • Megosztom