Szépségápolási és merénylettippek egy új magazinban

Női magazint indított az Al-Kaida, az Al Samika (A fenséges nő) című lapban a szépségápolási tippek mellett a hölgyek tanácsokat kaphatnak az öngyilkos merényletekhez is.

A Dzsihád-Cosmónak becézett lap egy része hasonló a megszokott női magazinok tartalmához: a mézes arcpakolás előnyei, viselkedési szokások, elsősegélynyújtás, ám egy szépségrovatban azt tanácsolják a nőknek, hogy takarják el az arcukat, és maradjanak otthon. Ezek után a kiadvány tippeket ad az elektronikus szent háború viseléséhez is, és exkluzív interjúkat is közölnek öngyilkos merénylő férjeik hősiességét dicsőítő özvegyekkel – tudta meg a comment.blog.hu.

Az első szám vezércikke elmagyarázza, hogy a magazin célja a nők tájékoztatása és bevonása az iszlám ellenségei ellen folytatott háborúba. A hölgyeknek meg kell tudniuk az igazságot a vallásukról és társadalmi szerepükről, mivel ők képezik a népesség felét, más szemléletek szerint az egész nemzetet, mivel ők adnak életet a következő nemzedéknek – írta a comment.blog.hu.

  • Megosztom