Szelfiverseny a Samsunggal

A 2015-ben nagy sikerrel futó Selfie Guide kampány nyomán a Samsung 2016-ban is elindította szelfizéshez kapcsolódó aktivitását. A 2016. augusztus 9-én indult online kampány célja, hogy olyan hasznos trükkökkel és tippekkel lássa el a mobil felhasználókat, amivel tökéletesíthetik az önmagukról készített képeket, miközben felhívja a figyelmet Samsung csúcskategóriás készüléke, a Galaxy S7 edge kiemelkedő kamerafunkcióira.

 

Tavaly a Samsung a közönség bevonásával kereste Magyarország legjobb szelfizős helyeit, hogy a részvevőkkel közösen elkészíthesse az ország szelfi térképét: a kampány során 500 helyszínen mintegy 1800 fotó született, miközben a helyiek újra felfedezhették a lakóhelyük rejtett csodáit.

 

Az aktivitás sikerén felbuzdulva idén folytatódik a kampány Selfie Guide 2.0 néven. A Samsung ezúttal négy kategóriában hirdetett pályázatot a szelfik szerelmeseinek. A résztvevőknek saját Instagramjukra kell feltölteniük képeket a #S7SelfieGuide, a #SamsungMagyarorszag, valamint a megfelelő kategóriához kapcsolódó hashtaggel együtt:

 

#morningfie: Te hogy ébredtél reggel? Mutasd meg bátran!

#darkfie: Egy profi szelfizőnek ugye nincs szüksége nappali fényre egy igazán jó képhez? Bizonyítsd!

#sportfie: Mert köztudott, hogy egy edzést csak egy szelfi hitelesíthet!

#groupfie: Mutasd meg, hogy Ti hogyan szórakoztok együtt!

 

A pályázat keretében minden hét elején gazdára talál egy Samsung külső akkumulátor, valamint a játék végén a zsűri a négy szelfikategória legjobb képét egy-egy Level On wireless fejhallgatóval jutalmazza. Azok közül pedig, akik mind a négy kategóriában töltöttek fel képet, választják ki azt a szerencsést, aki egy Samsung Galaxy S7 edge készülékkel lesz gazdagabb.

 

A pályázókat három sikeres és népszerű Insta-fotós, Csányi Pisti, Petőcz Orsolya és Lakatos Levente is segíti: ők a kampány microsite-jára feltöltött how to videókban osztanak meg olyan tippeket-trükköket, amelyekkel a szelfik még izgalmasabbá és tökéletesebbé tehetők.

 

A közösségi média felületei mellett a szelfizők a város számos, frekventált pontján is találkozhatnak a kampánnyal: egy 3 méter hosszú kihelyezett szelfibot segítségével készíthetnek különleges csoportos szelfiket.

 

 

 

  • Megosztom