Százezrek nézték a hazai websorozatot

11 vendég, 542 megtett kilométer, négyszázezeres megtekintés a YouTube-on és még bő ugyanennyi olvasó a wmn.hu-n. Ez az Elviszlek magammal első évadának mérlege.

 

2015. októberében indult D. Tóth Kriszta websorozta, az Elviszlek magammal. A WMN.hu YouTube csatornáján látható videosorozatban DTK intim-autós közegben, útközben beszélgetett utasaival, az első évadban Náray Tamással, Ábel Anitával, Aranyosi Péterrel, Stohl Andrással, Demcsák Zsuzsával, Tóth Verával, Csonka Andrással, Kormos Anettel, D. Tóth Andrással, Risztov Évával és Sixx-szel.

 

A rendhagyó interjúhelyzetben, a laza, kötetlen, vicces fordulatokat sem nélkülöző beszélgetések alkalmával DTK vendégeit teljesen új oldalukról ismerhették meg a nézők. A 11 epizód során olyan történetek bontakoztak ki, amelyeket nem csak a WMN.hu Youtube csatornájának látogatói szerettek, hanem a publikálást követően számos médium is átvett és feldolgozott.

 

D. Tóth Kriszta az Elviszek magammal websorozattal a történetmesélés egy eddig kevéssé ismert műfaját igyekszik megszerettetni a hazai nézőkkel – az első évad nézettsége alapján sikerrel. Az Elviszlek magammal 2015-ös első évada összesen négyszázezres nézettséget ért el.

 

Az Elviszlek magammal eddigi 11 adásának legjobb pillanataiból, kimaradt jeleneteiből „best of” válogatás készült – a két epizód már elérhető a WMN YouTube csatornáján.

 

Az autós történetmesélés 2016 februárjában folytatódik a második évaddal. Az első adásban, február 3-án, DTK beszélgetőpartnere Kulka János lesz, az úticél pedig egy különleges helyszín, a Zeneakadémia.

 

Az Elviszlek magammal eddigi 11 epizódjának kedvenc sztorijai megtekinthetők a WMN YouTube csatornáján.

  • Megosztom