Szavazzon az ország boltjára!

Elindult Magyarország legnagyobb webáruházversenye, az Ország boltja honlapján máris ötven webshop regisztrált a megmérettetésre.

 

A hazai internetes kereskedelem rendhagyó versenyén a webáruházak minőségi és népszerűségi kategóriában versenyezhetnek. Az Ország boltja verseny kezdeményezője, az Árukereső.hu így kívánja bemutatni a minőségi webáruházakat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését.

A verseny célja, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálja a legnépszerűbb és a legjobb minőségű webshopokat. A verseny nyitott, a részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes.

Az Ország boltja versenyben résztvevő webshopokra augusztus 16-tól október 7-ig lehet szavazni. A minőségi kategóriában induló boltokra azok szavazhatnak, akik az adott időszakban vásárolnak az adott webáruházban, majd kitöltenek egy kérdőívet, amelyben értékelik a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást stb. Értékeléseik összesítése alapján kerülnek ki a kategória győztesei. A népszerűségi kategóriában bárki szavazhat a www.orszagboltja.hu oldalon a kedvenc webáruházára.

 

  • Megosztom