Szavazatokat vár a Muzsika Tv

Csepregi Éva, Balázs Pali, L.L. Junior, Kis Grófo, ÉNB Lali, Szűcs Judith, Jolly és Suzy – csak néhány azon előadók közül, akik esélyesek a Muzsika Tv Arany Hangjegy díjaira. A közönség szeptember 1-jétől egészen október 5-ig dönthet egy online szavazás keretében arról, hogy kik kapják meg az RTL Magyarország népszerű kébelcsatornájának elismerését. A Muzsika Tv október 8-án, egy nagyszabású díjátadó keretében adja majd át a hazai mulatós zenei élet kiválóságainak, valamint a sláger-örökzöld tánczenei előadóművészeknek az Arany Hangjegy díjakat.

 

Szeptember 2-től a csatorna weboldalán lehet a Muzsika Tv Arany Hangjegy díjának jelöltjeire leadni a rajongóknak a voksokat. Az RTL Magyarország népszerű kábeltelevíziós csatornája a következő kategóriák előadóira várja a közönség szavazatait egészen október 5-ig.

 

Az év mulatós csapata kategória jelöltjei:

Matyi és a Hegedűs, MC Hawer és Tekknő, Sihell Ferry és Henna, Jolly és Suzy, Sramlikings, Sógorok

 

Az év mulatós női előadója kategória jelöltjei:

Suzy, Henna, Magyar Rózsa, Nótár Mary, Nova Brigitta

 

Az év mulatós férfi előadója kategória jelöltjei:

Jolly, Kis Grófo, Sihell Ferry, Kaczor Feri, ÉNB Lali

 

Az év sláger-örökzöld előadója kategória jelöltjei:

Szűcs Judith, Csepregi Éva, Balázs Pali, Tilinger Attila, L.L. Junior

 

A Muzsika Tv felfedezettje kategória jelöltjei:

Sihell Vanessza, Suhancok, Bertici Fivérek, Daavid, Magic of Music

 

A szavazáshoz nem kell mást tenni, csak az egyes kategóriákra kattintani, és azon belül kijelölni azt az előadót, akire a rajongók leadnák voksukat.

 

A szavazás mellett érdemes lesz részt venni a Muzsika Tv kvízjátékban is, hiszen a helyesen válaszolók belépőjegyeket nyerhetnek az Arany Hangjegy díj október 8-i nagyszabású díjátadó gálájára.

  • Megosztom