Az internetezők szerint Stohl András nyert

Az interneten szavazó olvasók szerint Stohl András, Liptai Claudia és Alekosz volt a legnépszerűbb celeb tavaly. Vajon eltalálták a sorrendet? Holnap végre kiderül, hiszen lehull a lepel a Marketing&Media Top 50 celeb listájáról, amelyből megtudhatja, ki volt a legtöbbet szereplő celeb a bulvárújságok címlapján.

Közel ötezren szavaztak a március 8. és 12. között a Blikk.hu oldalon zajló tippversenyben, amelyen az olvasóknak arra a kérdésre kellett válaszolniuk, szerintük ki volt 2011 celebsztárja.

A Blikk.hu olvasói szerint Stohl András volt a legnépszerűbb, a színész-műsorvezető a szavazatok 37 százalékát gyűjtötte be. Mögötte, a második helyen Liptai Claudia végzett 25, majd a ValóVilág 4. nyertese, Alekosz 13 százalékkal. A további sorrend: Damu Roland (6 százalék), Keresztes Ildikó, VV Gigi (5-5), VV Olivér (4), VV Veronika, VV Szandika (2-2), Hajdú Péter (1 százalék).

Az olvasók tippversenye után szerdán lehull a lepel a Marketing&Media magazin Top50 celeb listájáról, azaz kiderül, hogy tavaly ki szerepelt a legtöbbször hat bulvárújság (Blikk, Bors, Best, Hot!, Kiskegyed, Story) címlapján.

A Facebookon Rubint Réka oldalának van a legtöbb rajongója, őt követi Fluor Tomi és a humorista Kiss Ádám. A Blikk.hu olvasói szerint Stohl András volt a legnépszerűbb 2011-ben. Tényleg ők szerepeltek a legtöbbször címlapon 2011-ben? Ők a legnépszerűbb celebek?

Holnap minderre fény derül, ugyanis a Marketing&Media legújabb számában megtalálja a Top 50 celeb listát és böngészhet a további érdekességek között. Hogy miről olvashat még? Böngészhet a celebportrék között, ugyanis megnéztük, hogy a listán szereplő 26 nő és 24 férfi mivel került be a legnépszerűbbek közé. De nem csak sztárok, politikusok is szerepeltek tavaly a címlapokon. Gondolta volna, hogy csupán Bajnai Gordonról és Gyurcsány Ferencről írtak címlapvezető anyagot?

Szép számmal akadtak sztárpárok is a címlapokon. Megnéztük, közülük melyik szerepelt a legtöbbször, illetve azt, melyik párosnál működik leginkább az egyenjogúság, azaz kik szerepeltek ugyanannyiszor a borítón.

Ha már úgy érzi, türelmetlen, és nem tud várni holnapig, nézze meg az MMonline Facebook-oldalát, ahová már ma este kikerül a Marketing&Media Top 50 celeb listája!

  • Megosztom