Startup-forradalom a BrandManiában

Pezseg a hazai startup ökoszisztéma, tavaly 130 cég jutott közel 6 milliárd forintos európai uniós támogatáshoz a legnagyobb hazai befektetőcégen, a Hiventures-ön keresztül. A BrandMania stábja ezúttal annak járt utána, hogy mi várható idén, és a jó ötletek mellett mi kell még egy sikeres startuphoz.

Óriási a pörgés az új technológiák és startupok körül Magyarországon is, és azt is el lehet mondani, hogy most szerencsés helyzetben vannak ezek a cégek, hiszen az induló vállalkozások számára, de a már piaci sikereket elért társaságoknak is számos lehetőségük van további forrás bevonására. Bár a szakértők szerint is rengeteg jó ötlet van itthon, de igazán sikeres startup létrehozásához vállalkozói mentalitás is kell.

A BrandMania stábja ezúttal befektetőkkel, szakértőkkel járta körül a hazai startup piac aktuális témáit. Milyen hatása lehet a Hiventures-Microsoft együttműködésnek, hogyan alakítják át a fintech cégek a pénzügyi világot és mennyi pénz van ebben a szegmensben – többek között ezekről is szó lesz a legújabb adásban.

A műsorban megszólal Kisgergely Kornél, a Hiventures vezérigazgatója, Simó György, a Day One Capital ügyvezető partnere, Fischer András, az OTP Lab vezetője, Szentkuti Gabriella, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója, Pereces János, az MKB Fintech Lab ügyvezető igazgatója és Dobó Mátyás, a Smart Konferencia főszervezője.

BrandMania ma éjjel 01:10-kor az RTL Klubon, a műsor előzetesét itt nézheti meg.

  • Megosztom