A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Sportos projektben a Lavazza

A Lavazza, amely a négy Grand Slam tenisztorna hivatalos partnere, most fiatal tenisz tehetségeket karol fel. A 2019. november 5-9. között Milánóban megrendezésre kerülő Next Gen ATP Finals 2019 támogatásával igyekszik megnyitni a kapukat a Z generáció felé is.

A Lavazza hivatalosan a Next Gen ATP Finals 2019 döntőjén mutatja be két új márkanagykövetét: a világ 100 legjobb teniszezője közé tartozó olasz Jannik Sinnert és az ausztrál Alex De Minaurt. Mindkét feltörekvő teniszcsillag feltűnik majd – Carlos Moya és Angelique Kerber mellett – a “More than Italian” TV kampányban.

A Lavazza, az ikonikus Basement Cafè zenei projektjét is elviszi a tornára. A közösségi hub célja a fiatalok összehozása és a társadalmi interakció ösztönzése számukra érdekes – zenei, kulturális, vagy egyéb társadalmi témákat érintő – tartalommal. A Next Gen ATP Finals 2019 öt napja alatt a mérkőzések mellett zenei programok is lesznek, ahol a trap és a rap szubkultúrák fiatal tehetségei lépnek fel. Emellett olyan érdekes témákról is beszélgethetnek, mint a környezet tiszteletben tartása, a sokszínűség és az oktatás jelenlegi helyzete.

  • Megosztom