A rovat megjelenését a szerencsejáték Zrt támogatta.

Sportos projektben a Kifli.hu

A Rohlik Csoporthoz tartozó Kifli.hu biztosítja az élelmiszert és a vény nélkül kapható gyógyszereket az Úszó Európa-Bajnokság résztvevői számára. A május 10. és 23. között megrendezésre kerülő kontinens viadalon 51 ország 2300 versenyzője vesz részt.

Budapesten rendezik meg a COVID járvány kitörése óta eltelt időszak első komoly úszóversenyét az Olimpia előtt. Az Úszó Európa-Bajnokságra 2300 versenyző érkezik 51 országból. A legnagyobb létszámú csapattal a magyarok és az olaszok képviseltetik magukat. A világjárvány miatt nézők nélkül, buborékos rendszerben bonyolítják le az eseményt, a versenyzők 7 szállodában lesznek elszállásolva és csak a szállodában, valamint a Duna Arénában, illetve a nyíltvízi verseny helyszínén tartózkodhatnak. Az utazást a szálláshelyek és a helyszínek között külön erre a célra kijelölt járatokkal biztosítják.

„Megtisztelő számunkra, hogy egy ilyen rangos versenynek lehetünk a partnerei. A Kifli.hu szolgáltatásait úgy alakítottuk ki, hogy kényelmesen és biztonságos körülmények között tudjuk biztosítani a legjobb minőségű termékeket a versenyzők és a résztvevők számára. A buborékban különösen fontos, hogy érintésmentesen tudjanak vásárolni a sportolók. Bízom benne, hogy minél többen élni fognak az általunk biztosított vásárlási lehetőséggel és megtapasztalják, hogy milyen érzés Kiflisnek lenni”- mondta el Peter Klekner a Kifli.hu ügyvezető igazgatója.

A Kifli.hu segítségével a versenyzők az Európa-Bajnokság ideje alatt a szállodájukból rendelhetnek bármilyen minőségi ételt és vény nélkül kapható gyógyszert a vállalat kínálatából. Az innovatív online kiskereskedelmi vállalat napi két szállítási időpontot biztosít mind a 7 szállodába, valamint dedikált munkatársakat az ügyfélszolgálaton, aki kezelik a versenyzők megrendeléseit. A futárok a kiszállításnál egy órás időablakkal dolgoznak, ezzel biztosítják, hogy a rendelést biztosan átvegyék és ne romoljanak meg az ételek a recepción. A kiszállítás teljesen ingyenes és érintésmentesen történik majd.

„A buborék rendszerben megrendezett LEN Európa-bajnokság egy olyan zárt mikrokörnyezetet teremt, amiben a sportolók és a résztvevők csak a versenyhelyszín és a szálláshely között mozoghatnak. Mindig felmerül azonban bel- vagy külföldi utazások alkalmával, hogy különféle apróságnak tűnő termékeket – vizet, üdítőt, háztartási vagy kozmetikai cikkeket stb. – be kell szerezzünk, amire a buborékban a sportolóknak és a csapatoknak nem nyílik lehetősége. Ekkor jött az ötlet, hogy egy olyan kereskedő céget hívjunk partnerül, aki nem csak kiszállítást vállal a dedikált szálláshelyekre, hanem rugalmasan is le tudja követni az igényeket. Örömmel lépünk együttműködésre a Rohlik cégcsoporthoz tartozó Kifli.hu szolgáltatóval, akitől azt reméljük, hogy csakúgy mint a budapesti ügyfeleiknek, a mi vendégeinknek is megkönnyítik a mindennapi vásárlásaikat”-mondta Wladár Sándor a Magyar Úszó Szövetség elnöke.

  • Megosztom