Sportban erősít a Premier Outlet

A Premier Outletben található adidas korszerűsítő átalakításon ment keresztül, sőt a biatorbágyi outlet központ egy Magyarországon teljesen új multibranddel, a Vermonttal is frissítette portfólióját.

Az adidas a Premier Outlet megnyitásának első napjától jelen van. A nyitás óta már több mint 10 év eltelt. A jubileumot a sportfelszereléseket forgalmazó cég egy vadonatúj, sokkal áttekinthetőbb belső üzlettér kialakításával ünnepelte, ami Magyarországon outlet szinten teljesen egyedülálló. Az átépítési munkálatokat egy komplett német tervezőcsapat koordinálta, akik mérnöki precizitással, a legújabb adidas koncepciók szerint: többek között új energiatakarékos világítóberendezést és modern bútorokat is telepítettek. Az eredmény egy lendületes, igényes üzlettér lett, azonban a 10 éves évfordulón nem csak a belső környezet újult meg, hanem a kínálat is színesedett.

„A nyitás után teljesen új árukészlettel várjuk a vásárlókat. Fókuszban a női és férfi tréning, illetve futó kategória áll, de az utcai divat szerelmesei is megtalálhatják a legmegfelelőbb darabokat. A cipő választékunk továbbra is széles palettával várja a vásárlókat” – mondta Csőke Melinda, az adidas helyettes store managere.

A sportosan elegáns divatirányzat kedvelőinek is új lehetőséggel kedveskedik a Premier Outlet, ugyanis megnyitotta kapuit Magyarország első Vermont üzlete. A Vermont egy multibrand store, ahol a különleges La Martina, Peak Perfomance és Chaps márkákat forgalmazzák. A La Martina az egyetlen olyan ruhamárka, amely megnyithatta üzletét a londoni királyi lovaspóló klubban, az angol királynő jelenlétében. A lezser vonalat követő Chaps a Ralph Lauren gondozásában teljesedett ki, és hűen tükrözi annak életstílusát, míg a Peak Performance igazi kalandként fémjelezi magát a piacon. A Peak Performance az egyik legnagyobb skandináv sportmárka, amely a téli sportfelszerelés vezető gyártói közé tartozik. A vállalat nem csak a síelőknek kínál ruházatot és kiegészítőket, hanem a többi szabadtéri tevékenységre is gondol, mint a golf vagy futás, és mindezeket a legjobb anyagokból készíti. A Chaps és a Peak Performance márkák most először lesznek kaphatók Magyarországon.

  • Megosztom